Actualitat

« Ves enrere

Comença el període de matriculació dels cursos presencials en la DGPLGM

Comença el període de matriculació dels cursos presencials en la DGPLGM

Hui comença el període de matriculació dels cursos presencials de formació lingüística i tècnica inclosos en el pla d'acompanyament lingüístic, per empleades i empleats públics de l'Administració de la Generalitat, convocats per resolució de la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme (DGPLGM) el passat 21 de setembre.
 
El Servei d'Acreditació i Assessorament d'aquesta direcció general realitza, dirigeix i coordina cursos i activitats per a l'extensió dels coneixements de valencià, amb especial atenció al personal de les diferents Administracions Públiques i correspon a les conselleries i organismes dependents de la Generalitat, organitzar les accions formatives als centres de treball de la seua competència.
 
En 2017, es van matricular més de 3.500 alumnes en la modalitat presencial, repartits en més de 175 cursos de diferents nivells, als centres de treball de la Comunitat Valenciana.
 
La gestió i coordinació dels cursos es realitza mitjançant la plataforma eFormación, una aplicació que s'utilitza també per a realitzar les inscripcions telemàtiques i millorar la tasca dels coordinadors, ja que facilita els llistats i la inclusió en les llistes gestionades per ordre d'inscripció. A través de l'Aula Moodle de eFormación es realitza el seguiment de l'assistència durant l'aprenentatge i, posteriorment, el lliurament de certificats d'aprofitament del curs, de manera que la plataforma permet tota la gestió del curs, tant als coordinadors com a professorat i alumnat.
 
Els empleats públics poden realitzar la inscripció a través la següent pàgina web: