Preguntes freqüents

Accedisc bé al portal però no sé com matricular-me en un curs.

Per a poder matricular-se en un curs de SAPS, seguisca les Instruccions de Funcionament si desitja fer-ho des del mateix Centre Virtual.
 
Com ja està registrat en SAPS, pot fer-ho des de la mateixa pàgina d'accés en: http://www.saps.gva.es. Cerque la pestanya "OFEREIX FORMATIVA I LLISTAT COMPLET".
 
Per a realitzar la matriculació d'un curs en el qual puga estar interessat, ha de marcar la casella corresponent de la columna "Ampliar informació", més a baix escriga el seu usuari i contrasenya d'accés al portal:
 
 
I a continuació prema en el botó MATRICULAR
 
 
 

Estic registrat en el portal de SAPS però no puc accedir a un curs.

És a causa que per a accedir a SAPS, les seues dades han d'estar confirmats mitjançant l'activació d'un enllaç que s'ha remès al compte de correu d'amb la qual s'ha registrat cada usuari.
 
Si localitza aquest missatge, seguisca les indicacions del mateix. En cas contrari contacte amb el CAU de la Generalitat, al 963985300, facilitant les seues dades (nom, cognoms, DNI, i compte de correu), perquè es puga activar l'accés.
 

No puc entrar al curs, em diu que no sóc usuari registrat

Si t'apareix aquest missatge:

captura2

És pel fet que no estàs donat d'alta o introduïxes incorrectament les teues claus. Posa't en contacte amb el Centre de Gestió d'e-formación per a solucionar-ho.

No puc entrar a la xarrada (Xat)

Comprova que tens instal·lat el plugin Webxat.

Per a veure correctament el xat, hauràs de descarregar-te el programa Plugin Java. El trobaràs en Accedint a l'assistent.

Si tens el Plugin Java instal·lat i seguixes sense poder connectar-te a la xarrada o t'apareix el missatge 'IMPOSSIBLE CONNECTAR-SE NULL...' hauràs de parlar amb el departament d'informàtica del teu centre de treball i indicar que t'habiliten el port 6665 d'IRC en el Firewall i que donen permís a la direcció www.eformacion.gva.es per a poder accedir correctament a les xarrades del curs.

Si, realitzat el canvi anterior, continues tenint problemes per a accedir a la xarrada, posa't en contacte amb el Centre de Gestió d'eformació per a solucionar-ho.